Начало arrow Актуално arrow Архив arrow От библиотеките 2016 arrow Семинар “Привилегията да сме информирани“
Семинар “Привилегията да сме информирани“ Печат
logo_bik.jpg
За трети пореден път Българският информационен консорциум организира семинар под надслова „Привилегията да сме информирани“. Семинарът ще се проведе на 14 и 15 април 2016 г. в Централната библиотека на Българска академия на науките. Тази година представители на научните издателства Wiley и CABI, както и агрегатора ProQuest ще представят пред академичната общност в България новите си продукти. В програмата на семинара е включена презентация на фирма „Лангри“, чиято дейност е свързана с продажба и сервиз на машини и устройства за следпечатни процеси. Повече информация за семинара е поместена на сайта на Българския информационен консорциум .
Важен акцент тази година е участието на Тошка Борисова от библиотека Паница на Американски университет в България и Радостина Тодорова от библиотеката на Нов български университет. Тяхната презентация е посветена на метрика на статии, автори и списания и какво трябва да знаят библиотекарите за рейтинга на университетите. Практичната сесия през втория ден ще се проведе в Нов български университет и включва разглеждане на казуси и работа в групи.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.