Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                              
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Второ обучение за консултанти по библиотерапия в Стара Загора
Второ обучение за консултанти по библиотерапия в Стара Загора Печат
logo_stara_zagora.jpg
Уважаеми колеги, 

ББИА и Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора организират второ Тренингово обучение за консултанти по библиотерапия (обучители: д-р Дончо Донев, д-р Минчо Николов), което ще се проведе от 11 до 14 октомври 2016 г. в регионалната библиотека. Обучението е в рамките на 30 учебни часа. 

За индивидуални членове и за библиотекари от библиотеки, колективни членове на ББИА, таксата за участие е 30 лв., а за нечленове на ББИА таксата е 80 лв. 
Заплащането става в срок до 5 дни преди започване на курса по банковата сметка на ББИА:
УниКредит Булбанк
IBAN BG13UNCR70001520064429
BIC: UNCRBGSF

Максимален брой участници – 16. Ще бъде осигурен хотел на преференциални цени за участниците. Сертификати за завършен курс ще се издават само на участниците, преминали пълното обучение.
 
Заявки за участие може да изпращате на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Програма на курса / Заявка за участие
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.