Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                              
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Нова магистърска програма „Библиотечни колекции“ в УниБИТ
Нова магистърска програма „Библиотечни колекции“ в УниБИТ Печат
logo_UniBIT.jpg
УниБИТ обявява прием в новата магистърска програма „Библиотечни колекции“, която е с продължителност 3 семестъра. Тя е с практическа насоченост и е ориентирана към библиотечни и музейни специалисти, както и към бакалаври по библиотечно-информационни науки. Обучението следва логиката на приемане в библиотечните фондове на документи с особена историческа, културна, литературна и полиграфическа стойност. Акцентът е поставен върху описването, съхраняването, опазването и развитието на публичния потенциал на широк спектър от ръкописни и печатни материали, които традиционно се съхраняват в голяма част от българските културни и научно-образователни институции. Дисциплините се водят от утвърдени специалисти с богат практически и теоретичен опит.
Приемът на документи за магистърската програма "Библиотечни колекции" ще се осъщестява през месеците август и септември. За повече информация се обръщайте към ръководителя на програмата доц. д-р Васил Загоров: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  Актуална информация ще намерите във Фейсбук страницата на програмата.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.