Фондация Америка за България

Електронен бюлетинАктуален брой                                   

АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Обява за работа в МУ - Пловдив
Обява за работа в МУ - Пловдив Печат
mu_plovdiv.jpg
Медицински университет  Пловдив обявява конкурс по документи и събеседване за две длъжности "библиотекар" в Библиотечно-информационния център с основни дейности: предоставяне на библиотечно-информационни услуги, каталогизация и аналитико-синтетична обработка на библиотечни документи, справочно-библиографска и информационна дейност, издирване, регистрация, библиометричен анализ и отчет на публикационната активност на академичния състав на МУ  Пловдив.
Документите се подават всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 ч. в Библиотеката на МУ  Пловдив на бул. "Васил Априлов" № 15А до 20 април 2017 г. С отговарящите на условията кандидати ще бъде проведено интервю, като за насрочената дата и час те ще бъдат информирани чрез електронна поща. Телефони за справки в БИЦ: 032/602 522; 032/602 598.

Изисквания за заемане на длъжността:
1. Завършено висше образование в областта на библиотечно-информационните науки, информационните технологии или филология;
2. Писмено и говоримо владеене на английски език на ниво В2 или по-високо;
3. Много добра компютърна грамотност и отлична работа с MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

Необходими документи за участие в конкурса:
1. Автобиография - европейски формат;
2. Мотивационно писмо;
3. Копие от диплома за висше образование, вкл. приложението;
4. Удостоверение за владеене на английски език и/или други сертификати (ако има такива).

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияБритански съвет в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - България
facebook
Copyright © 2000 - 2017 Българска библиотечно-информационна асоциация
София, бул. „Васил Левски“ 88, ет. 1, стая 73; тел. 02 8412487, 0885311854; имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.