Обява за работа в НБУ Печат
Лого на НБУ
Библиотеката на Нов български университет търси да назначи библиотекар по заместване в отдел „Комплектуване и каталогизация“, направление „Развитие на колекции“. Предлаганата позиция е на пълен работен ден. Изискване към длъжността е висше образование по специалността или друго от професионално направление „Обществени комуникации и информационни науки“.
Качества и умения:
- комуникативни способности,
- компютърна грамотност,
- мотивация и желание за развитие,
- добро владеене на английски език.
Кандидатстване:
Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят автобиография на имейл  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. . Всички кандидатури ще бъдат разглеждани строго конфиденциално. Конкурсът е в два етапа. С избраните кандидати по документи ще бъде проведено събеседване. Повече информация ще получите на телефон 02/8110192. Срок за кандидатстване: 8 септември 2017 г.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияБритански съвет в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - България
facebook
Copyright © 2000 - 2017 Българска библиотечно-информационна асоциация
София, бул. „Васил Левски“ 88, ет. 1, стая 73; тел. 02 8412487, 0885311854; имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.