Начало arrow Актуално arrow Новини от библиотеките arrow Изложба "Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий" и регионалните библиотеки в България"
Изложба "Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий" и регионалните библиотеки в България" Печат
logo_national_library.jpgИзложбата ще бъде открита на 15 май от 11.00 ч. в Националната библиотека. Тя се провежда в рамките на Националната библиотечна седмица, организирана е от НБКМ  и Секцията на директорите на регионалните библиотеки към ББИА, и е подкрепена от Фондация "Глобални библиотеки  България".
В 25 пана е представена дейността на НБКМ и регионалните библиотеки като основен източник за библиотечно-информационно обслужване на гражданите и гръбнак на националната библиотечна мрежа. Те координират и предоставят експертно-консултантска помощ на над 3000 читалищни библиотеки в страната и подпомагат общинската администрация при реализиране на културната политика в областта на библиотечното дело.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.