Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2010 arrow Чуждоезиково обучение за библиотекари от Добрич
Чуждоезиково обучение за библиотекари от Добрич Печат
РБ Добрич
От месец юни 2010 г. четиринадесет библиотекари от Регионална библиотека „Дора Габе” гр. Добрич се включиха в Схема "Аз мога" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси",  като изучават английски и немски език с 3 нива (общо 300 часа) в извънработно време.
 
За да подобрят езиковите си умения, библиотекарите имаха възможност да започнат от подходящо ниво - за начинаещи или за напреднали, а също така и сами да изберат къде да получат нужната им квалификация от списък с лицензирани обучаващи организации.

Обучението, което ще приключи в края на месец май 2011 г., се финансира от Европейския социален фонд по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.