Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                             
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow 2011 - Европейска година на доброволчеството
2011 - Европейска година на доброволчеството Печат
Година на доброволеца

Уважаеми колеги,
във връзка с Европейската година на доброволчеството, ББИА ви предоставя следната информация: Национален координиращ орган за нашата страна е Министерството на културата. Г-жа Деяна Данаилова, Директор на Дирекция "Културна политика" е координатор по програмата: тел. 02/94 00 910; 02/94 00 915 и имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. .

Към националния координиращ орган можете да се обръщате за повече информация и съвети относно събитията, които желаете да организирате по темата "Доброволчество".  На сайта за доброволчеството: http://europa.eu/volunteering/en също можете да получите допълнителна информация и полезни за Вас контакти. 

Повече информация на български език ще намерите на сайта на кампанията: http://www.voluntary.bg/ и в групата във Фейсбук: Европейската година на доброволчеството – 2011 г. Тук ще намерите списък с доброволци от Team Europe Junior 2011 с техните контакти. Вие бихте могли да ги поканите да направят презентация за доброволчеството.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.