Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                              
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Конкурс за рисунка "Децата на София и Чикаго рисуват мечтите си"
Конкурс за рисунка "Децата на София и Чикаго рисуват мечтите си" Печат
Конкурс за рисунка
Столична община, Столична библиотека и фондация “Приятели на Чикаго” обявяват конкурс за детска рисунка на тема “Децата на София и Чикаго рисуват мечтите си”.
 В конкурса  могат да участват деца от София и Чикаго, които ще се състезават в две възрастови групи: от 7 до 11 години и от 12 до 18 години. Всяко дете може да участва в конкурса само с една рисунка. 

Най-добрите рисунки ще бъдат включени в изложбата “Децата на София и Чикаго рисуват мечтитеси”, която ще бъде открита на 1 септември 2011 в Галерията на открито в Градската градина в София (до фонтана пред Народен театър “Иван Вазов”).
Рисунките трябва да бъдат сканирани и изпратени на e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  в дигитален формат. Резолюцията на изображенията трябва да е минимум 150 точки на инч (150dpi), най-добре 200-250 dpi.
Краен срок за получаване на рисунките: 31 юли 2011.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.