Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                             
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Нека говорим за библиотеките и за библиотекарите!
Нека говорим за библиотеките и за библиотекарите! Печат

ББИА

ББИА дава трибуна за проблемите и постиженията на библиотеките, за становищата и позициите на библиотекарите – списанието „ББИА онлайн”.
Пишете за важните събития, тенденции и прояви, които променят имиджа на библиотеките и библиотекарите, пишете за очакванията и оценката на потребителите за библиотеките и библотекарите, за вашите успехи и трудности, за добрата практика и креативността на вашите сътрудници. 
Предоставяме възможност на читатели, на писатели, на издатели, на хора, които познават книжния и библиотечния сектор или работят в сродни сфери, на партньори и съмишленици, на студенти, докторанти и преподаватели да изразят своя позиция, да провокират, да споделят идеи, решения, предложения. 
Материалите, които искате да видите на страниците на списанието, трябва да отговарят на изискванията, посочени в рубриката За авторите на интернет страницата му.
Изпращайте Вашите предложения на имейла на отговорния редактор на текущия брой ( Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. ) в посочения срок за съответния брой или на имейла на ББИА  ( Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. ) - за публикуване в следващите броеве.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.