Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                              
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Награди от МК по случай 24 май
Награди от МК по случай 24 май Печат
ББИА
На тържество в Министерството на културата, състояло се на 20 май 2013 г. (понеделник), Министърът на културата – Владимир Пенев връчи традиционните годишни награди на изявени творци и дейци на културата по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. 
За наша радост и удовлетворение бяха отличени трима колеги от библиотечната гилдия! Представители на ББИА присъстваха на тържеството, за да споделят огромното вълнение на отличените и да им засвидетелстват уважението на колегията. Техните имена и заслуги са добре познати на професионалната общност:

Слава Драганова – дългогодишен директор на Библиотека „Родина“ – Стара Загора, номинирана за награда от ББИА

Аня Михова – дългогодишен директор на Регионална библиотека „Хр. Смирненски“ – Плевен

Валентина Караджова – ръководител на Сектор „Обучение и квалификация“, Направление “Ресурсно осигуряване“ в Регионална библиотека „Любен Каравелова“ – Русе

ЧЕСТИТО НА НАГРАДЕНИТЕ!
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.