Експертно-консултантски услуги

Експертно-консултантски услуги на ББИА ПДФ Печат

 

Уважаеми колеги, ББИА предоставя експертно-консултантски услуги безплатно за индивидуални членове и за библиотекари от библиотеки, колективни членове на ББИА. 

КАК МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?

  • като изработваме инструкции, насоки, примерни правила и др. документи, адресирани към всички библиотеки и цялата гилдия. Това ще правим с помощта на работни групи от експерти по съответния проблем.
  • като отговаряме на Ваши въпроси по конкретни теми с помощта на нашите консултанти – висококвалифицирани представители на библиотечната професия и на други дисциплини, свързани със законодателството, икономиката, управлението, социологията и др. Те ще Ви предоставят писмени консултации и методически съвети; ще ви помогнат при изработването на управленска и технологична документация.
  • като работим в тясно сътрудничество с колегите, изпълняващи експертно-координационни функции в регионалните библиотеки, и търсим заедно решения  на проблемите в национален и регионален мащаб.

 

 
За да заявите тема за консултация, моля попълнете следния формуляр
Формулярът може да бъде изтеглен като отделен файл (.doc)  и изпратен на имейл:  Имейл адресът e защитен от спам ботове.
 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева