Начало arrow Актуално arrow Новини от библиотеките arrow Обява за работа в София
Обява за работа в София Печат
 cml_logo_blue_w.png  

Централна медицинска библиотека към Медицински университет – София търси да назначи библиотекар на длъжност „Регистратор“. Длъжността е на пълен работен ден с трудов договорОсновните задължения са да регистрира и пререгистрира читатели, издава дубликати на читателски карти; запознава всички новорегистрирани потребители с реда в библиотеката, правата и задълженията им; предоставя насоки и упътвания за услугите, библиотечния фонд, помещенията и отделите в ЦМБ; приема плащанията в брой и с банкова карта за всички услуги в ЦМБ; приема и изпраща куриерски пратки; работи на смени 08:00 – 16:30 и 10:30 – 19:00 ч. от понеделник до петък, според предварително изготвен график; дава съботни дежурства при необходимост. За да кандидатствате, може да изпратите автобиография на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  

Изисквания за заемане на длъжността:
     • Средно ниво на умения за ползване на MS Office (Word, Excel, PowerPoint), Google Dashboard (Gmail, Calendar, Disk).
     • Средно образование. Предимство имат кандидатите с висше образование в хуманитарните, педагогически или социални науки.
     • Професионалният опит не е задължителен, но опитът в сферата на обслужване на клиенти (независимо от сектора) или в образователна / медицинска институция е предимство.
     • Владеене на английски език на ниво А2+ е предимство.

Допълнително се предлагат:
     • Допълнителни бонуси.
     • Въвеждащо обучение и възможности за надграждане на умения.
     • Допълнителни почивни дни.
     • Работа в отзивчив и подкрепящ екип.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.