юни 2008

СЪЮЗ НА БИБЛИОТЕЧНИТЕ И ИНФОРМАЦИОННИТЕ РАБОТНИЦИ (СБИР)
1000 София, пл. “Славейков” 4, ст. 609, тел./факс (02) 987 0734, e-mail:
lib@fastbg.net

Уважаеми колеги,

Това е седми брой за 2008 г. на електронния бюлетин на СБИР. Бюлетинът съдържа информация за актуални новини, предстоящи прояви и съобщения из живота на библиотеките и съюза.
Е-бюлетинът се изпраща по e-mail на колективните членове на СБИР, а на индивидуалните членове - при поискване от тяхна страна и предоставяне на e-mail за връзка.
Ако желаете да промените електронния адрес, на който да го получавате, или пък желаете да прекратите получаването на бюлетина, моля
пишете ни.


 

КОНФЕРЕНЦИИ

Уважаеми колеги,

Управителният съвет на Съюза на библиотечните и информационните работници най-любезно Ви кани да вземете участие в XVIІI Национална конференция на СБИР "Библиотечната професия през 21 век - промени и предизвикателства"

Конференцията ще се проведе на 19 и 20 юни 2008 г. във Велико Търново, в конферетните зали на ул. “Рафаел Михайлов” № 1 (до Факултета по изкуства на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий").
Настаняването ще бъде в хотел Етър, който се намира на ул. „Ивайло” № 2, на 200 м от залата. Цената на едно легло в двойна стая е 30 лв., а в самостоятелна стая - 48 лв.
За резервации, до 16 юни: Калина Иванова, kdemireva@mail.bg или prs@libraryvt.com, тел.: 062/ 62 80 98.
/ Разписание на влакове и автобуси

Такса за участие в конференцията:
за членове на СБИР - срещу членска карта и платен членски внос за 2008 година
за нечленове – 5 лв.

СЪОБЩЕНИЯ