Архив на информациите от 2009 г.
Покана за Националната конференция на ББИА Печат
ББИА

Уважаеми колеги,

Управителният съвет на Българската библиотечно-информационна асоциация най-любезно Ви кани да вземете участие в XIX Национална конференция на ББИА на тема "Библиотеките и културното наследство". Конференцията ще се проведе на на 4 и 5 юни 2009 в Хасково, в залата на Областна администрация – Хасково.

Пълен текст...
 
РБ - Монтана на 50 години Печат
РБ МонтанаРегионална библиотека "Гео Милев" - Монтана празнува своя 50-годишен юбилей.

Честито, колеги! 

Програма за отбелязване на юбилея

Как празнуваха 

 
Представяне на книгата Насоки за развитие на обществената библиотека Печат
ББИА
Британски съвет – България, Българска библиотечно-информационна асоциация и Столична библиотека най-любезно ви канят на представянето на книгата Насоки за развитие на обществената библиотека. Ръководство за библиотечни мениджъри, с автори Ваня Грашкина, Анета Дончева и доц. д-р Александър Димчев, което ще се състои на 22 април (сряда) от 15.00 часа в зала „Надежда” на Столична библиотека.
Пълен текст...
 
РБ - Пазарджик на 50 години Печат
РБ Пазарджик

Регионална библиотека "Никола Фурнаджиев" - Пазарджик празнува своя 50-годишен юбилей и 150 години от създаването на първата обществена библиотека в град Пазарджик.

Честито, колеги! 

Програма за отбелязване на юбилея

 
Законопроект за обществените библиотеки Печат
ББИАДнес, 2 април 2009 г., законопроектът за обществените библиотеки бе одобрен на заседание на Министерския съвет и влиза в парламента. Това бе т. 42 от заседанието. / Текст на проектозакона
 
Обучителен семинар в РБ - Пловдив Печат
РБ Пловдив

Регионалният семинар „Мениджмънт на обществените библиотеки”, съвместна инициатива на Британски съвет – София, Българска библиотечно-информационна асоциация (ББИА) и Народна библиотека „Иван Вазов” – Пловдив, се проведе в лекционната зала на Народна библиотека ”Иван Вазов” на 26 март 2009 г. 

Пълен текст...
 
Маратон на четенето 2009 Печат


ББИАЗа четвърта поредна година ББИА Ви кани да се включите в инициативата Маратон на четенето. С него ще се отбележи Международният ден на книгата и авторското право - 23 април.

Пълен текст...
 
Национална конференция на ББИА 2009 Печат
ББИАXIX Национална конференция на ББИА "Библиотеките и културното наследство" ще се проведе на 4 - 5 юни 2009 в Хасково. Организационният комитет Ви предоставя сигнална информация и се обръща към Вас с покана за участие. Актуалната информация за събитието ще получавате от интернет страницата на асоциацията.
Пълен текст...
 
Обучителен семинар в РБ - Варна Печат
РБ Варна

На 18 март 2009 г. в Регионална библиотека "Пенчо Славейков" – Варна се проведе семинар на тема "Мениджмънт на обществените библиотеки" – етап от стартиралия през 2008 г. проект на Българската библиотечно-информационна асоциация, подкрепен от Британски съвет - София.
Програмата, презентациите, фотогалерия и отзиви в медиите от събитието можете да видите на уебсайта на РБ – Варна.

 
Покана за Общо събрание 2009 Печат
ББИА
Управителният съвет на ББИА свиква редовно Общо събрание, което ще се проведе на 29 април 2009 г. от 9.30 часа в залата на Американския център в Столична библиотека, София, пл. “Славейков” № 4а.

Пълен текст...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 77
Посолство на САЩ в БългарияБритански съвет в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - България
facebook
Copyright © 2000 – 2020 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.