Архив на информациите от 2010 г.
Месец на Британската култура в Столична библиотека Печат
Столична библиотека
На 16.09.2010 г. от 18 часа  в Столична библиотека на пл. Славейков 4 Н.Пр. Стийв Уилиамс ще открие Месеца на британската култура в присъствието на Тони Бъкби, директор на Британски съвет,  Христо Ангеличин, заместник-кмет на Столична община.
Пълен текст...
 
ХІІ годишен семинар на фирма СофтЛиб Печат
СофтЛиб
На 6 - 8 октомври 2010 г. в гр. София ще се проведе традиционният годишен семинар на фирма "СофтЛиб". За повече информация посетете сайта на фирмата. Програмата подлежи на допълване и актуализация.
 
ХVІІ есенен семинар АБ - днес и утре Печат
PC-TM
От 29 септември до 1 октомври 2010 г. ще се проведе организираният от фирма “РС-ТМ” ООД традиционен есенен семинар "АБ  днес и утре". Домакин е библиотека „Родина” – Стара Загора. Семинарът е посветен на 20-годишнината на фирмата и 150-годишнината на библиотеката. Повече информация можете да получите тук
 
Лято 2010 в РБ Монтана Печат
РБ Монтана

В Детския отдел на Регионална библиотека „Гео Милев” – Монтана приключи лятната програма за работа с децата през ваканцията. Маратонът на четенето, който стартира на 23 април, приключва на 15.09.2010 г. В него се включиха 268 деца от всички основни училища в града, които  прочетоха  през ваканцията 5680 книги. Всички участници  ще получат  грамоти за участие, а за децата прочели най-много книги – книги и играчки.

Пълен текст...
 
Станете приятели на ББИА във Facebook Печат
ББИА
Станете приятели на ББИА във Facebook. Бъдете наши съмишленици и партньори за изграждане на модерни български библиотеки. Споделяйте своите идеи и добри практики тук.
РБ Варна
 
Лято 2010 в РБ Варна Печат
РБ ВарнаЗа разнообразните летни дейности на Регионална библиотека "Пенчо Славейков"  Варна можете да прочетете на сайта на библиотеката.
 
Покана за участие в национална кръгла маса Печат
ББИА

Уважаеми колеги,

От името на УС на ББИА имаме удоволствието да ви поканим за участие в Националната кръгла маса по проблемите на междубиблиотечното заемане и електронната доставка на документи, която ще се проведе на 14 и 15 октомври в Регионална библиотека “П. Р. Славейков” – Велико Търново.

Пълен текст...
 
Лято 2010 в РБ Враца Печат
РБ Враца

Инициативата „Лято в библиотеката” на Детски отдел при Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца премина при голям обществен интерес.
В многобройните и разнообразни дейности, организирани от нас  през лятото на 2010 година, се включиха над 500 деца от град Враца. Желаещите да прекарат свободното си време в библиотеката се увеличават с всяка изминала година.

Пълен текст...
 
ЦПОБ - нови направления Печат
ББИА

От 2001 година към ББИА и Катедра БИН към ФФ на СУ „Св. Кл. Охридски“ функционира Център за продължаващо образование на библиотекари. Центърът предлага продължаващо обучение за библиотекари и информационни специалисти, притежаващи една от образователно-квалификационните степени на висше образование „професионален бакалавър”, „бакалавър” или „магистър” по Библиотечно-информационни науки.

Пълен текст...
 
Кампания Обичам природата – и аз участвам Печат
РБ Ловеч
„Нашият свят е в нашите ръце”

Близо 70 чувала с боклуци събраха на 7 август 2010 година  доброволци от Местен център за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” съвместно с деца със специални образователни потребности от Ресурсен център – Ловеч.
Пълен текст...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 60 от 104
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.