Архив на информациите от 2010 г.
Станете приятел на РБ Варна във Facebook Печат
РБ Варна

Станете приятел на Варненската библиотека във Facebook.

РБ Варна
 
Пети практически курс по проект Обучение през целия живот Печат
РБ ВарнаВ рамките на Националната библиотечна седмица 2010 в Регионална библиотека "Пенчо Славейков" - Варна се проведе поредният практически курс "Компютърни и информационни умения за начинаещи" по проект "Обучение през целия живот". / Повече
 
РБ Русе - "част" от Световната банка Печат
РБ РусеЕлектронно регионално бюро за достъп до публикациите на Световната банка беше открито на 12 май в Регионална библиотека „Любен Каравелов” – Русе. Всички публикации на банката, както и бази данни с икономическа и статистическа информация по въпросите на развитието, ще могат да се ползват свободно от всички чрез електронното бюро за достъп в библиотеката.
Пълен текст...
 
Часове на приказките в Русе Печат
РБ РусеНа 12 май Детският отдел на Библиотека “Любен Каравелов” организира “Пътешествие в страната на приказките”. Участници в събитието бяха възпитаниците от началния курс на Първо частно училище “Леонардо да Винчи” в Русе.
Пълен текст...
 
Денят на библиотекаря в Монтана Печат

РБ МонтанаПо повод Деня на библиотечния работник Регионална библиотека „Гео Милев” – Монтана организира редица прояви за отбелязване на празника.

Пълен текст...
 
Денят на библиотекаря в Никопол Печат
НовиниЗа втори път Народно читалище „Напредък 1871” в Никопол покани колегите – библиотекар-секретарите от общината, заедно да празнуват 11 май – деня на Светите братя Кирил и Методий и професионален празник на библиотекарите.
Пълен текст...
 
Честит професионален празник! Печат
Честит празник!
Уважаеми колеги, 
 
Поздравяваме Ви по случай нашия професионален празник - 11 май! 
 
Пожелаваме Ви много здраве, радост,
успехи във всяко начинание и повече поводи за усмивки!
 
Управителен съвет на ББИА
 
 
 
 
 
Дни на талантите и интересите - Троян 2010 Печат

НЧ Троян
В дните от 26 до 30 април 2010 за пореден път се проведоха „Дни на талантите и интересите” в гр. Троян. Читалищната библиотека с подкрепата на Община Троян преди осем години постави началото на Детския празник. В партньорство с Общинския педагогически център и всички училища в   общината „Дните на талантите и интересите” са вече устойчива традиция.

Пълен текст...
 
Дистанционна конференция на тема Деца, четене, иновативни библиотечни практики Печат
РБ РусеДетски отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе обявява дистанционна конференция на тема: “Деца, четене, иновативни библиотечни практики“.
В конференцията могат да участват библиотекари, работещи с деца и ръководители на библиотеки. В докладите да изкажат наблюдения, практики и идеи по темата, по възможност, придружени със снимки и илюстрации. Могат да се изпращат и презентации.
Пълен текст...
 
Юбилейна изложба на библиотека "Зора" - Сливен Печат
ББИАПо покана на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” и по повод 150-годишнината на Народно читалище „Зора” в навечерието на Световния ден книгата в София ще бъде открита изложба под надслов „Редки и ценни издания от колекцията на Читалищна библиотека „Зора”. Тържественото откриване ще бъде на 22 април 2010 година от 16.30 часа в централното фоайе на Националната библиотека в София.
Пълен текст...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 81 - 90 от 104
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2022 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.