Архив на информациите от 2011 г.
Годишно съвещание на библиотеките от област Враца Печат

РБ Враца На 22 февруари 2011 г. в Регионална библиотека “Христо Ботев” – Враца се проведе ежегодното годишно отчетно съвещание с библиотекарите от обществените библиотеки на област Враца за отчитане дейността през 2010 година.

Пълен текст...
 
Ден на технологиите 2011 Печат
БИК
Библиотека "Паница" на Американския Университет в България и Български Информационен Консорциум Ви канят да участвате в 14-тото издание на Ден на технологиите, на 1-ви март 2011 г. в Център за образование и култура Илиев на АУБ – София. / Повече на страницата на БИК.

 
Резултати от конкурса за обучение в центъра Мортенсън Печат
Mortenson center
Уважаеми колеги, 
Имаме удоволствието да ви съобщим, че след проведения конкурс на ББИА през ноември  2010 г. колегите Спаска Тарандова и Николина Иванова-Бел  бяха избрани да участват в обучителната програма на Центъра за международни библиотечни програми Мортенсън, САЩ
Пълен текст...
 
Годишни библиотечни награди на ББИА Печат
ББИА

Българската библиотечно-информационна асоциация обявява процедура по набиране на предложения за Годишните библиотечни награди за:

БИБЛИОТЕКА НА ГОДИНАТА 
БИБЛИОТЕКАР НА ГОДИНАТА 
МЛАД БИБЛИОТЕКАР НА ГОДИНАТА 

Пълен текст...
 
Семинар Информационните технологии и съвременните библиотеки Печат
hpХюлет-Пакард България и Българска библиотечно-информационна асоциация имат удоволствието да Ви поканят на семинар на тема: „Информационните технологии и съвременните библиотеки”. Семинарът ще се проведе на 24 февруари 2011 г. (четвъртък) в офиса на Хюлет-Пакард България в София
Пълен текст...
 
Четене Поезия за любовта и виното в Мездра Печат
НЧ МездраНа 14 февруари 2011 г. в читалнята на библиотеката при Народно читалище „Просвета 1925 – Мездра” се осъществи поетична вечер, посветена на празниците Св. Трифон Зарезан и Св. Валентин. Изявата беше организирана от библиотеката и творците от Литературен клуб „Христо Ботев”.
Пълен текст...
 
Кръгла маса за ролята на училищните библиотеки Печат
ББИАБългарската библиотечно-информационна асоциация взе участие в кръгла маса на тема "Учебникът и училищните библиотеки в контекста на Проекта за Закон за училищното образование", проведена на 16 февруари 2011 г. в зала "Запад" на Народното събрание на Република България. Форумът беше организиран от СДС и Асоциация "Българска книга". 
Пълен текст...
 
Информационна кампания за новите дейности на ББИА Печат
ББИАПрез месец февруари 2011 г. ББИА започна информационната си кампания за разгласяване на дейностите по изграждане на капацитет на организацията и устойчивост на библиотечния сектор в България, предвидени в рамките на проекта „Напредък и устойчиво развитие на библиотечния сектор в България", подкрепен от Фондация „Америка за България“.
Пълен текст...
 
Кръгла маса по въпросите на доброволчеството Печат
РБ Велико ТърновоНа 7 февруари 2011 г. в Регионална библиотека „Петко Р. Славейков” – Велико Търново се проведе регионална кръгла маса „Стани доброволец! Дай своя принос за един по-добър и по-сигурен свят” по повод Европейска година на доброволчеството – 2011 г.
Пълен текст...
 
Календар на инициативите на ББИА през 2011 г. Печат
ББИАКалендар на инициативите на ББИА през 20
11 г.

 


Пълен текст...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 90
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2022 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.