Архив на информациите от 2012 г.
Нови проекти на РБ "Любен Каравелов" - Русе Печат

logo_ruse1.jpgНа 11 януари 2012 г. в Регионална библиотека „Любен Каравелов” се проведе пресконференция, на която бяха представени пред русенските медии два нови проекта – “Знания и нови възможности за работа – ЗНАМ” и „АБВ на книгата“.

Пълен текст...
 
Нека говорим за библиотеките и за библиотекарите! Печат

ББИА

ББИА дава трибуна за проблемите и постиженията на библиотеките, за становищата и позициите на библиотекарите – списанието „ББИА онлайн”.
Пишете за важните събития, тенденции и прояви, които променят имиджа на библиотеките и библиотекарите, пишете за очакванията и оценката на потребителите за библиотеките и библотекарите, за вашите успехи и трудности, за добрата практика и креативността на вашите сътрудници. 
Предоставяме възможност на читатели, на писатели, на издатели, на хора, които познават книжния и библиотечния сектор или работят в сродни сфери, на партньори и съмишленици, на студенти, докторанти и преподаватели да изразят своя позиция, да провокират, да споделят идеи, решения, предложения. 
Материалите, които искате да видите на страниците на списанието, трябва да отговарят на изискванията, посочени в рубриката За авторите на интернет страницата му.
Изпращайте Вашите предложения на имейла на отговорния редактор на текущия брой ( Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. ) в посочения срок за съответния брой или на имейла на ББИА  ( Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. ) - за публикуване в следващите броеве.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 62 от 62
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook
Copyright © 2000 – 2021 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.