Фондация Америка за България

Електронен бюлетинАктуален брой                                             

АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално
Актуално
Национална конференция на ББИА 2009 Печат
четвъртък, 26 март 2009
ББИАXIX Национална конференция на ББИА "Библиотеките и културното наследство" ще се проведе на 4 - 5 юни 2009 в Хасково. Организационният комитет Ви предоставя сигнална информация и се обръща към Вас с покана за участие. Актуалната информация за събитието ще получавате от интернет страницата на асоциацията.
Пълен текст...
 
Обучителен семинар в РБ - Варна Печат
четвъртък, 26 март 2009
РБ Варна

На 18 март 2009 г. в Регионална библиотека "Пенчо Славейков" – Варна се проведе семинар на тема "Мениджмънт на обществените библиотеки" – етап от стартиралия през 2008 г. проект на Българската библиотечно-информационна асоциация, подкрепен от Британски съвет - София.
Програмата, презентациите, фотогалерия и отзиви в медиите от събитието можете да видите на уебсайта на РБ – Варна.

 
Покана за Общо събрание 2009 Печат
сряда, 25 март 2009
ББИА
Управителният съвет на ББИА свиква редовно Общо събрание, което ще се проведе на 29 април 2009 г. от 9.30 часа в залата на Американския център в Столична библиотека, София, пл. “Славейков” № 4а.

Пълен текст...
 
Конкурс по случай Деня на Земята Печат
сряда, 25 март 2009
Столична библиотека
Американският център в Столична библиотека във връзка с Деня на Земята - 22 април обявява конкурс “Bright Ideas for a Green Planet” за реклама на екологичен продукт. / Регламент на конкурса  
 
Конкурсна сесия за финансиране обновяването на фондовете на библиотеките Печат
петък, 20 март 2009
ББИА

Министерство на културата обявява конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките за обновяване на фондовете им по програма „Българските библиотеки - съвременни центрове на четене и информираност”.
Краен срок за подаване на проектите - 21 април 2009 г.
 
Повече може да прочетете на сайта на Министерството на културата.

 
Обучителен семинар в РБ - Монтана Печат
понеделник, 16 март 2009
РБ Монтана

На 12 март 2009 година в Регионална библиотека „Гео Милев” - Монтана се проведе обучителен семинар на тема “Мениджмънт на обществените библиотеки“ по проекта на ББИА, подкрепен от Британски съвет – България.

Пълен текст...
 
НЧ Никола Й. Вапцаров - Тутракан Печат
понеделник, 16 март 2009
НЧ Тутракан
В началото на 2009 г. се състоя церемония по награждаването на отличените участници в конкурсите, организирани от Народно читалище "Никола Й. Вапцаров" - гр. Тутракан:
- Конкурс за  компютърна рисунка "Коледна приказка".
- Традиционен  конкурс за есе, разказ и стихотворение на тема "И доброто дойде при мен".
Пълен текст...
 
Семинар Модерната младежка библиотека - Варна Печат
сряда, 11 март 2009
РБ Варна

На 5 и 6 март 2009 г. в Регионална библиотека ”Пенчо Славейков” – Варна се проведе семинар и уъркшоп на тема  „Модерната младежка библиотека” – съвместна инициатива на Гьоте институт – България, Българска библиотечно-информационна асоциация и Варненската библиотека. 
Програмата, презентациите и фотогалерия от събитието можете да видите на уебсайта на РБ – Варна.

 
Празници в НЧ - село Нова черна Печат
петък, 06 март 2009
Нова черна

В библиотеката на НЧ „Васил Йорданов” - село Нова Черна, община Тутракан, по най-тържествен начин бяха отбелязани великите дати за българския народ 19 февруари и З март - националният празник на България. 

Пълен текст...
 
Междубиблиотечно сътрудничество Печат
вторник, 03 март 2009
Новини
На 19 и 20 февруари т. г. в Регионалната библиотека „Априлов-Палаузов” – гр. Габрово се проведе годишната работна среща на краеведското обединение „Мизия”, включващо краеведските отдели на регионалните библиотеки в градовете Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен. На събирането присъстваха и директорите на библиотеките.
Пълен текст...
 
<< Първа < Предишна 71 72 73 Следваща > Последна >>

Резултати 711 - 720 от 730
Посолство на САЩ в БългарияБритански съвет в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - България
facebook
Copyright © 2000 – 2019 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.