Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2015 arrow Конкурс за финансиране на проекти за училищни библиотеки
Конкурс за финансиране на проекти за училищни библиотеки Печат
Уважаеми училищни библиотекари,
Открива се чудесна възможност за вашите училищни библиотеки. ББИА ви предоставя информация за отворена програма, към която могат да се представят проекти от училищата за средно образование чрез училищните им настоятелства „за превръщане на училищните библиотеки в място, стимулиращо желанието за учене, ефективно усвояване на нови знания и  подобряване представянето на учениците в учебния процес.“

За повече информация:

Насърчаваме колегите училищни библиотекари да участват активно в подготвянето на проекти за модернизиране на техните училищни библиотеки! 
Колеги, вие имате възможност да проявите творчество и професионалзъм, за да осигурите развитието на вашите библиотеки! Срокът започва да тече от днес!
Пожелаваме ви успех!
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.