Начало arrow Членство arrow Видове членство
Видове членство Печат

Членството в ББИА е индивидуално и колективно – на физически или юридически лица, които споделят целите на сдружението, приемат и спазват устава и решенията, съдействат на задачите, насоките на развитие и усъвършенстване на библиотечно-информационния сектор. Членовете – това са професионални лидери, които приемат дейността си в Асоциацията като въпрос на чест, отстояват и защитават професионалните интереси на гилдията.
Индивидуалните членове могат да се обединяват в териториални секции и секции по различни дейности и теми.
Членството в сдружението се  прекратява с едностранно писмено волеизявление до УС на ББИА или поради отпадане – при невнасяне на членски внос или системно неучастие в дейността на сдружението.

 
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.