Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                        
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Национална среща на Секцията на научните библиотеки към ББИА
Национална среща на Секцията на научните библиотеки към ББИА Печат
mu_plovdiv.jpg
Българската библиотечно-информационна асоциация и Медицинският университет – Пловдив организират Национална среща на Секцията на научните библиотеки към ББИА „Им/пулсът на научните библиотеки в България“, която се провежда на 16 и 17 юни 2016 г. в Медицински университет – Пловдив, Аудиторен комплекс, аудитория 5 (бул. „Васил Априлов“ № 15А).
Програмата включва презентационен и дискусионен панел, в рамките на които ще бъдат представени аспекти от дейността на научните библиотеки и ще бъдат дискутирани актуални проблеми от библиотечната практика. Отправяме покана към членовете на секцията и към колеги, които биха искали да се включат в секцията, да се срещнем в Пловдив, за да усетим пулса на нашите библиотеки днес и да открием нови хоризонти за бъдещо развитие.

Участниците в Националната среща на СНБ ще ползват преференциални цени за нощувка в хотел „Алианс“ , който се намира на бул. „Васил Априлов“, 7, на 300 м. от Централна гара, Автогара „Юг“ и МУ – Пловдив. Цени за нощувка и закуска:
• единична стая – 55 лв.;
• двойна стая – 76 лв.;
• апартамент с 3 легла – 106 лв. 

Желателно е до 3 юни 2016 г. участниците да изпратят заявка за резервация чрез:
• регистрационната форма  за участие в семинара;
• електронната поща на СНБ към ББИА: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. ;
• по телефон – лице за контакт: Мая Урумова, 032/602 598, 0882 512972;
• директна резервация в хотел „Алианс“ – тел.: 032/646 333, GSM 0878611186 (необходимо е изрично да се представите като участник в Националната библиотечна среща и гост на МУ – Пловдив).
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.