Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                             
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Национална конференция с международно участие на тема "Младите хора, четенето и библиотеките"
Национална конференция с международно участие на тема "Младите хора, четенето и библиотеките" Печат
logo_Varna.jpg  
Регионална библиотека "Пенчо Славейков"  Варна организира национална конференция с международно участие на тема "Младите хора, четенето и библиотеките" на 18 и 19 май 2017 г. Инициативата е част от календара на "Варна – Европейска младежка столица 2017". Ще се разискват теми, свързани  с младите хора и четенето, като предпоставка за творчество и активна гражданска позиция, инициативите на различните библиотеки за привличане на младата аудитория, създаването на пространство за споделяне на знания и добри практики, съвременните методи за комуникация в библиотеките, дигитализацията, електронните книги, авторското право. 
Заявки за участие с доклад или като слушател изпращайте в срок до 25 април 2017 г. Докладите си изпращайте на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. За контакти: тел. 052 659180.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.