Фондация Америка за България

Електронен бюлетинАктуален брой                                                                    
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Обява за работа в София
Обява за работа в София Печат
logo_geothe_institut_1.jpg
Гьоте-институт България търси сътрудник за ръководство и развитие на своята информационна и библиотечна дейност на пълно работно време (40 часа седмично) от 15 май 2021 г. Подробна информация за профила на задачите и изискванията към кандидатите може да намерите на сайта. Кандидатури с автобиография, сертификати и евентуални препоръки в PDF-формат може да се изпращат като имейл със заглавие „Bibliothek“ най-късно до 1 април 2021 г.  на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  При разглеждане на кандидатурите при еднаква квалификация ще се обърне специално внимание на кандидатурите на хора с увреждания.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.