Начало arrow Актуално arrow Архив arrow От библиотеките 2021 arrow Обява за работа в Пловдив
Обява за работа в Пловдив Печат
mu_plovdiv.jpg
Медицински университет  Пловдив обявява конкурс по документи и събеседване за заемане на една длъжност "библиотекар" в Библиотечно-информационния център. Основни дейности: регистрация и библиотечно-информационно обслужване на български и чуждестранни студенти и преподаватели; каталогизация и аналитико-синтетична обработка на библиотечни документи; справочно-библиографска и информационна дейност.
Документи се подават всеки делничен ден от 8:00 до 12:00 и от 13:00 до 16:00 часа в Библиотеката на МУ  Пловдив на бул. "Васил Априлов" № 15А в срок до 3 септември 2021 г. Телефон за връзка с БИЦ: 0882 512 972.

Изисквания за заемане на длъжността
:
1. Завършено висше образование в областта на библиотечно-информационните науки, медицина и сродни науки, информационни технологии и компютърни науки, филология.
2. Писмено и говоримо владеене на английски език на ниво В2 или по-високо.
3. Дигитални умения – работа с MS Office, бази данни, Интернет платформи.
4. Отлични комуникационни умения.

 Необходими документи за участие в конкурса:
1. Автобиография – европейски формат.
2. Мотивационно писмо.
3. Удостоверение за владеене на английски език или други сертификати (ако има такива).

С отговарящите на условията кандидати ще бъде проведено интервю, като за насрочената дата и час кандидатите ще бъдат информирани чрез електронна поща.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.