Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                         
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Уебинар „Културното наследство в бъдещето на Европа“
Уебинар „Културното наследство в бъдещето на Европа“ Печат
webinar_2021_im.jpg
На 26.11.2021 г. (петък) от 14:00 ч. ще се проведе уебинар „Културното наследство в бъдещето на Европа“. Уебинарът информира за „Конференция за бъдещето на Европа“, която цели да даде на гражданите по-голяма роля във формирането на бъдещите политики и цели на ЕС и в която всички европейци са добре дошли да участват в дискусиите, независимо от възраст, пол, образование или професия, като се насърчава активното участие на младите хора.
Уебинарът се организира от г-жа Искра Михайлова – евродепутат, зам.-председател на политическата група „Обнови Европа“ в Европейския парламент. На него ще бъде представена Конференцията за бъдещето на Европа – цели и очаквания, от г-н Илхан Кючюк – евродепутат, представител на Европейския парламент в „Конференцията за бъдещето на Европа“. Доц. д-р Анета Дончева – председател на ББИА ще сподели практики от работата на българските библиотеки по време на пандемията и ще представи идеите си за това как трябва да се промени отношението и какви трябва да са приоритетите на българските библиотеки след COVID-19.
Приканваме всички колеги с активна гражданска позиция да участват като изкажат мнение и предложат идеи, защото това може да допринесе за реалното отражение върху важните решения и конкретни действия на ЕС, които ще бъдат взети в областта на културата, културното наследство и институциите на паметта – библиотеки, музеи, галерии, архиви. За участие може да се регистрирате на сайта
 
Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.