Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                             
АРХИВ

         Национален календар         
на библиотечните инициативи
през 2024 г.
библиотечен софтуер

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало

консултантски услугиВ помощ на библиотеките

Експертно-консултантски услуги с помощта на специалисти. Инструкции, насоки и примерни правила за всички видове библиотеки.

професионално образование и квалификацияПрофесионално образование и квалификация

Предложения за продължаващо образование и придобиване на ІІІ степен на квалификация по професията Библиотекар.

Издателска дейностИздателска дейност

Информация за печатните издания на ББИА и пълните текстове на документи и професионални издания в електронен формат.

Цветомира Иванова е новият ръководител на библиотеката към АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев” – Пловдив Печат
snimka_plovdiv_2022.jpg

От 1 януари 2022 г. инж. Цветомира Иванова е назначена за ръководител на библиотеката към Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев” – Пловдив. Родена е в Пловдив на 9 декември 1989 г. Тя е бакалавър по специалност „Информационна физика и комуникации“ и магистър по специалност „Инвестиционен мениджмънт в телекомуникациите“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. През 2021 г. завършва магистърска програма „Библиотечно-информационен и културен мениджмънт” в УниБИТ.
Понастоящем Цветомира Иванова е докторант към катедра „Компютърни системи“ на ПУ „Паисий Хилендарски“. Докторската ѝ теза е свързана с изследване и създаване на семантични модели в областта на културно-историческото наследство, в частност български народни танци. Нейните професионални и изследователски интереси са насочени към библиотечния  мениджмънт, дигитализация и популяризиране  на науката и изкуството.  
От името на цялата колегия пожелаваме на Цветомира Иванова успешен и ползотворен път като ръководител на библиотеката на АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев” – Пловдив!
 
< Предишен
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.