Начало arrow Актуално arrow Архив arrow От библиотеките 2022 arrow Теодора Георгиева е избрана за директор на общинската библиотека в Казанлък
Теодора Георгиева е избрана за директор на общинската библиотека в Казанлък Печат
teodora-docheva-georgieva.jpg
След проведен конкурс през юли за директор на Общинска библиотека „Искра“ – Казанлък е избрана Теодора Георгиева. Завършила е библиотечен и комуникационен мениджмънт във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Тя е част от екипа на библиотеката от 1986 г., като през годините е заемала различни длъжности. През последните години отговаря за Детско-юношеския отдел. Тя е била общински съветник в Общинския съвет – Казанлък от 2011 до 2015 г. и председател на Комисията по култура, вероизповедания и информационни средства.
Като основен приоритет в бъдещата си работа Теодора Георгиева поставя приобщаването на децата и младите хора към книжното богатство и различните възможности за привличането им към библиотеките.
От името на цялата колегия пожелаваме на Теодора Георгиева успешен и ползотворен път като ръководител на казанлъшката библиотека!

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.