Начало arrow Актуално arrow Новини от библиотеките arrow Обява за работа в Пловдив
Обява за работа в Пловдив Печат
mu_plovdiv.jpg
Медицински университет  Пловдив обявява конкурс по документи и събеседване за заемане на 2,5 щатни бройки за длъжността "библиотекар" в Библиотечно-информационния център, двете от които са по чл. 68, ал. 1, т. 3 от Кодекса на труда (заместване на отсъстващ служител).
Основни дейности: регистрация и библиотечно-информационно обслужване на български и чуждестранни студенти и преподаватели; каталогизация и аналитико-синтетична обработка на библиотечни документи; справочно-библиографска и информационна дейност.
Документи за участие в конкурса се подават в срок от 10 до 31 януари 2023 г.  от 8:00 до 12:00 и от 12:30 до 16:30 часа в Библиотеката на МУ  Пловдив на бул. "Васил Априлов" № 15А. Телефон за връзка с БИЦ: 0882 512 972.
Изисквания за заемане на длъжността:
1. Завършено висше образование (библиотечно-информационни науки, медицина и сродни науки, информационни технологии и компютърни науки, филологически науки и др.).
2. Писмено и говоримо владеене на английски език на ниво В2 или по-високо.
3. Дигитални умения – работа с MS Office, бази данни, интернет платформи.
4. Отлични писмени и устни комуникационни умения.

 Необходими документи за участие в конкурса:
1. Автобиография – европейски формат.
2. Мотивационно писмо.
3. Копие от диплома за висше образование, вкл. приложението.
4. Удостоверение за владеене на английски език или други сертификати (ако има такива).

С отговарящите на условията кандидати ще бъде проведено интервю, като за насрочената дата и час кандидатите ще бъдат информирани чрез електронна поща.
 
< Предишен
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.