Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                          
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow XVII Национална библиотечна седмица
XVII Национална библиотечна седмица Печат
nbs2023_logo-1.png
ББИА организира XVII Национална библиотечна седмица под надслов „Устойчиви библиотеки за устойчиво общество“ от 9 до 16 май 2023 г. в партньорство с Фондация „Глобални библиотеки – България“. Закриването на кампанията и връчването на Годишните библиотечни награди за 2022 г. ще се проведе на 16 май от 13:00 ч. в Конферентна зала №1 под куполите на Софийското ларго в Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“, под пл. „Независимост“.
Молим колегите, които ще организират събития в рамките на НБС, да изпращат информация за подготвената програма до 5 май 2022 г. на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Молим колегите, които ще участват в събитието в София, да изпратят заявки до 12 май 2022 г. на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. Рекламните материали (плакат и брошура) ще бъдат изпратени на регионалните библиотеки.
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.