Начало arrow Актуално arrow Новини arrow Визуални материали за „Походът на книгите“
Визуални материали за „Походът на книгите“ Печат
pohod_na_knigite_2024.png

„Походът на книгите“, който ще се проведе между 2 и 23 април, и тази година включва известни личности, които ще четат на деца избрани български и световни литературни произведения. „Походът на книгите“ се организира от Асоциация „Българска книга“ в партньорство с Министерството на културата, Министерството на образованието и науката, Столична община, Националното сдружение на общините в Република България, Българската библиотечно-информационна асоциация, ОКИ „Искър“ и Фондация „Детски книги“ и се осъществява под патронажа на вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова. Като част от инициативата ББИА организира XІX Маратон на четенето в библиотеки в цялата страна.

Визуални материали за „Походът на книгите“:
1. Фейсбук корица (.png)
2. Фейсбук събитие (.png)
3. Фейсбук история (.png)
4. Онлайн банер (.png)
5. Уеб банер (.png)
6. Плакат (.pdf)
7. Плакат за печат (.pdf)
 
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.