Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2009 arrow Законопроектът за обществените библиотеки е включен в Законодателната програма на МС
Законопроектът за обществените библиотеки е включен в Законодателната програма на МС Печат
ББИАЗаконопроектът за обществените библиотеки е включен в Законодателната програма на Министерския съвет за месец май 2009 г.

Законопроектът за обществените библиотеки е изработен в рамките на проект "Правна регулация на библиотеките и библиотечно-информационните дейности в България", подкрепен от Британски съвет - София. На 23 април 2008 г. готовият текст бе връчен на министър Стефан Данаилов. Едва година по-късно той е включен в дневния ред на правителството. Нека си пожелаем този път да успеем и България да не се споменава повече като единствената държава без библиотечно законодателство в Европейския съюз!

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.