Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                               
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Маратон на четенето 2009
Маратон на четенето 2009 Печат


ББИАЗа четвърта поредна година ББИА Ви кани да се включите в инициативата Маратон на четенето. С него ще се отбележи Международният ден на книгата и авторското право - 23 април.

Нека съчетаем празника на четящите хора с грижата за опазване на нашия общ дом - Земята като отбележим и Деня на Земята - 22 април. Да направим по-красиво и по-чисто мястото, където живеем и работим. Да отворим душите си за хубавата книга, като почетем заедно със съмишленици и приятели.

Молим колегите, които имат намерение да организират мероприятия, свързани с четенето в своите библиотеки, да подадат информация за това (текст на кирилица) най-късно до 13 април 2009 г. на e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. , за да може да се изготви Програма на библиотечните инициативи за Маратона на четенето

Повече за Националната кампания "Четяща България" през 2009 г. може да прочетете тук.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.