Фондация Америка за България

Електронен бюлетинАктуален брой                                                                       
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Представяне на книгата Насоки за развитие на обществената библиотека
Представяне на книгата Насоки за развитие на обществената библиотека Печат
ББИА
Британски съвет – България, Българска библиотечно-информационна асоциация и Столична библиотека най-любезно ви канят на представянето на книгата Насоки за развитие на обществената библиотека. Ръководство за библиотечни мениджъри, с автори Ваня Грашкина, Анета Дончева и доц. д-р Александър Димчев, което ще се състои на 22 април (сряда) от 15.00 часа в зала „Надежда” на Столична библиотека.

В края на м. март 2009 г. приключи успешно проектът Мениджмънт на обществените библиотеки, осъществен от Българската библиотечно-информационна асоциация с подкрепата на Британски съвет – София.

В рамките на проекта е подготвена книгата Насоки за развитие на обществената библиотека. Ръководство за библиотечни мениджъри. Изданието се осъществява от Университетското издателство „Св. Климент Охридски” и ще се разпространява безплатно за всички библиотечни специалисти в страната.

Заповядайте!

От организаторите

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311854; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.