Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                         
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Среща на Работната група по програмата Глобални библиотеки – България
Среща на Работната група по програмата Глобални библиотеки – България Печат
ББИА

На 19 ноември 2009 г. се проведе среща на Работната група по проекта “Глобални библиотеки – България”. По предложение на ББИА бяха обсъдени следните въпроси:

1. Организационни подходи на Комитета за управление на програмата и Звеното за управление на програмата – комуникация с регионалните координатори и с партньорите.
2. Изпълнение на дейностите по комуникация и застъпничество за програмата.
3. Предстоящи дейности през следващите шест месеца.
4. Възможности ББИА да участва в изпълнението на отделни дейности по програмата в духа на проведената среща на 19 - 20 октомври т.г. в Хага.

Ваня Грашкина и Снежана Янева, представители на сдружението в работната група, поставиха някои проблеми, споделени от регионалните координатори и други колеги от страната, както и собствени наблюдения върху процеса на работа по проекта.
Комитетът за управление и Звеното за управление на програмата ще информират Работната група за своето становище по повдигнатите въпроси в двуседмичен срок.

 

 

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.