Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                             
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Покана за участие в национална кръгла маса
Покана за участие в национална кръгла маса Печат
ББИА

Уважаеми колеги,

От името на УС на ББИА имаме удоволствието да ви поканим за участие в Националната кръгла маса по проблемите на междубиблиотечното заемане и електронната доставка на документи, която ще се проведе на 14 и 15 октомври в Регионална библиотека “П. Р. Славейков” – Велико Търново.

Темата на форума е: “Състояние и перспективи на междубиблиотечното заемане в България. Международни практики и документи” / Повече

Заявки за участие в Националната кръгла маса може да подадете най-късно до 4 октомври 2010 г. по един от двата начина:

1.     Като попълните електронната заявка тук.

2.      Като попълните Заявка за участие (.doc) и я изпратите като прикачен файл на имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. .

Пътните, дневните и нощувките са за сметка на участниците. За допълнителна информация можете да се обадите в София на тел. 02/4219886 – Михаела Борисова или на e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.  и във Велико Търново на тел. 062/628098 – Калина Иванова или на e-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. .
 

АнкетаВ хода на подготовката на Националната кръгла маса ББИА разработи електронен вариант на Анкета за междубиблиотечно заемане и електронна доставка на документи. Цел на анкетата е да събере подробна информация за реалното състояние на този вид услуги в българските библиотеки. С помощта на това проучване, на международните препоръки на ИФЛА и на споделения от Вас практически опит ще се опитаме заедно да изработим насоките и правилата за ефективно действащи услуги на национално ниво. Анкетата може да бъде попълнена за Вашата библиотека онлайн до 26 септември 2010 г. тук.

София                                                                        Управителен съвет
21.09.2010 г. Изпълнително бюро на ББИА  

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.