Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2011 arrow Безплатно онлайн обучение за "е-сътрудници"
Безплатно онлайн обучение за "е-сътрудници" Печат
ИКТ Развитие България

Уважаеми колеги,
Предлагаме на вниманието Ви възможност за безплатно онлайн обучение в рамките на европейския проект European VET solution for e-Inclusion facilitators (VET4e-l) (Европейска професионална подготовка на е-сътрудници за електронно приобщаване). Онлайн обучението се осъществява от българския партньор в това европейско начинание Сдружение "ИКТ Развитие България". 

Тематичните акценти в трите модула са тясно свързани с ежедневното консултиране и обучение на граждани в библиотеките. В същото време те обхващат аспекти, които не се разгръщат подробно в обучителните курсове на Центъра за професионално образование на библиотекари на ББИА.
 
Ние насърчаваме участието Ви в това обучение не само защото е достъпно, а и защото:
- изгражда допълнителен капацитет на библиотечните специалисти и допълва нашите програми;
- утвърждава ролята на библиотеките като незаменими точки за достъп до информация и комуникации.
 
Моля, разгледайте приложената Покана за участие в обучението. Обърнете внимание на съдържанието на обучителните модули. Всеки кандидат има възможност да се включи в един от трите модула. За всеки модул се набират по 30 участници.
 
Срок за подаване на заявки: 21 януари 2011 г. На 24 януари стартирара онлайн регистрацията на участниците, а в периода 21 февруари – 20 март ще се проведе онлайн обучението.
Какво се подава: трите имена, имейл, мобилен телефон, месторабота.
Къде се подава заявката: на имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.
За въпроси се обръщайте на: имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. или тел. 0879100770

 
Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.