Начало arrow Дейности arrow Национални кампании arrow Национална библиотечна седмица 2011
Национална библиотечна седмица 2011 Печат

Организирана от ББИА
 
С подкрепата на
Фондация "Америка за България"
 

Кампания 2011

За шеста поредна година Българската библиотечно-информационна асоциация организира Национална библиотечна седмица, която ще се проведе от 16 до 20 май и ще включва разнообразни инициативи на библиотеките в цялата страната. Официален гост на Националната библиотечна седмица ще бъде г-жа Лоурънс Дас – експерт по училищни библиотеки, вицепрезидент на Международната асоциация на училищните библиотеки, председател и координатор на Европейската мрежа за училищни библиотеки и информационна грамотност, секретар на секцията на ИФЛА за училищни библиотеки и ресурсни центрове.

Основната цел на кампанията е да привлече вниманието на законодателната, изпълнителната и местната власт, както и на обществеността към библиотеките като важен и пълноценен партньор във всички форми на образованието, в изграждането на ключови компетентности, в  насърчаването и активното подпомагане на непрекъснато самоусъвършенстване.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

 Повече за Кампания 2011

 Послания на кампанията (.pdf, 4,5 MB)

Програма

Лого във формат .pdf и в .jpg

 Плакат във формат .zip

  Споделено...

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.