Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                               
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Лято в Самоковската библиотека
Лято в Самоковската библиотека Печат
ОБ СамоковВ Самоков деца от всички възрасти се събраха на 26 август 2011 г. на празника за закриването на програмата „Ваканция в библиотеката”. Участниците бяха нетърпеливи да покажат уменията, усвоени по време на летните занимания в библиотеката. В специален кът бяха изложени оригами, бижута, маски и други предмети, изработени от малките читатели, участващи в Клуб „Сръчни ръце”. 

Отрупаната с лакомства маса свидетелстваше за отличните умения, усвоени в часовете по готварство. А голяма част от участниците се явиха с уникални прически, с което демонстрираха наученото в часовете по мода от професионални фризьори.
Най-голям интерес предизвика играта „Библиотечен лабиринт”. Участниците в нея бяха детективи, които търсеха своя подарък изненада. Всеки получи листче с индекс, авторски знак и заглавие, по които да намери определена книга, в която има препратка към следваща, докато стигнат до последната, в която беше скрита изненадата.     
Празникът завърши с дискотека и с пожелания за още по-вълнуващо Лято 2012.

Албена Ихтиманска

 
     
 

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.