Фондация Америка за България

Електронен бюлетинАктуален брой                                                                    
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Покана за участие в Националната конференция на ББИА 2012
Покана за участие в Националната конференция на ББИА 2012 Печат
ББИА

Управителният съвет и Изпълнителното бюро на ББИА любезно Ви канят да участвате в ХХІI национална конференция на тема: Библиотеките днес – иновативни политики и практики, която ще се проведе на 7 и 8 юни 2012 г. в Софийски университет "Св. Климент Охридски". / Програма

Заявки за участие в конференцията може да подадете най-късно до 5 юни 2012 г. на  имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. . Ако искате съдействие за резервации на нощувки в хотел, моля подайте вашата заявка до 1 юни 2012 г. на посочения имейл.

Пътните, дневните и нощувките са за сметка на участниците. Такса за участие в конференцията: за членове на ББИА – срещу членска карта и платен членски внос за 2012 г., за нечленове – 5 лв. За допълнителна информация: тел. 02/4219886 или имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. .

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.