Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2013 arrow Резултати от конкурса на ББИА
Резултати от конкурса на ББИА Печат
ББИАУважаеми колеги,
Имаме удоволствието да ви съобщим, че комисията на ББИА излъчи трима колеги, които да бъдат подкрепени за участие в Европейската конференция по информационна грамотност, Истанбул, 21  25 октомври 2013 г.: д-р Елица Лозанова-Белчева, преподавател в СУ, Персида Рафаилова, директор на Библиотеката на УАСГ и Радостина Тодорова, ръководител на отдел “Библиотечни и информационни услуги”, Библиотека на НБУ.  
Убедени сме, че избраните колеги ще представят достойно българските практики на мащабния европейски форум и след завръщането си ще споделят с всички нас полезна и актуална информация; ще приложат и демонстрират нови идеи и добри практики.
ББИА благодари на всички колеги, които участваха в конкурса, за доброто и професионално представяне, като им пожелава успех и нови шансове.
ББИА
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.