Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2013 arrow Стартира абонаментната кампания за 2014 година
Стартира абонаментната кампания за 2014 година Печат
ББИА онлайн  

Списание "ББИА онлайн" все повече се утвърждава като трибуна на библиотечната общност в страната. В него вече три години публикуваме статии и съобщения за всичко, което вълнува колегията, за всичко, което се случва в библиотеките – малки и големи, в цялата страна.
Опитваме се да бъдем полезни и с професионални статии, посветени на актуални проблеми на съвременната библиотечна наука и добрата българска и чужда практика, на важни теми и събития у нас и по света.

Уважаеми колеги, СПИСАНИЕТО Е ВАШЕ!

Пишете ни за всичко, което ви радва или тревожи; за всичко, което ви дава стимул или ви кара да губите кураж.
Нека запазим списанието като свидетелство за жизненост, творчество и солидарност на професионалната общност! Нека то бъде нишката, която свързва всички, посветени на библиотечната професия, отдадени на мисията за създаване на модерни библиотеки за българските граждани.

Предлагаме следните варианти за абонамент:

  • печатно издание за 6 месеца (21 лв.)
  • печатно издание за 1 година (42 лв.)
  • електронно издание за 1 година (25 лв.)
  • печатно и електронно издание за 1 година (50 лв.)

Моля да преведете сумата по банков път на сметката на ББИА:
УниКредит Булбанк
IBAN BG13UNCR70001520064429
BIC: UNCRBGSF

Крайният срок за превеждане на сумата за абонамент е 20 декември 2013 г.
Талонът за абонамент може да бъде изтеглен от уебстраницата на списанието: www.lib.bg/publish/Списание. Изпращайте талоните на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. или на адрес: София 1606, бул. "Ген. Тотлебен" 28, ет. 4. Приложение към талона – копие от платежния документ.

Списанието е включено и в каталога на Доби прес

Можете да закупите отделни броеве или да си набавите пълни комплекти от предишни години на посочените цени, до изчерпване на количествата в офиса на ББИА.

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.