Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                        
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Весели празници!
Весели празници! Печат
Весели празници!

В навечерието на вълшебните коледни празници, когато всеки отправя най-искрените си пожелания за здраве и благодат към своите близки хора, нека отново да бъдем заедно!

Зад нас стоят години, изживяни в общи усилия за преодоляване на трудности, но и много моменти на споделена радост от завоювани успехи. Създадохме общност, в която можем да потърсим и опора, и вдъхновение. Трудната битност на библиотечната професия в съвременната българска действителност ни направи по-силни и по-близки. Професионалната общност, обединена в библиотечната асоциация стана второ семейство за много от нас.

Затова нека си пожелаем единство и солидарност и занапред!
Нека Коледният дух на доброто да донесе чистота на помислите и делата; здраве и упорство в отстояването на духовните ценности на нашия народ; вдъхновение и увереност в приобщаването ни към свят без граници за знанието и духа!

Скъпи колеги, бъдете здрави, всеотдайни и много щастливи!

УС и ИБ на ББИА ви пожелават светли коледни и новогодишни празници!

 
Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.