Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2014 arrow Изразете себе си и подкрепете четенето, сега!
Изразете себе си и подкрепете четенето, сега! Печат
РБ Варна
Предстои дванадесетото издание на “Маратона на четящите хора”, посветен на Международния ден на книгата и авторското право – 23 април. В чест на събитието, Регионална библиотека “Пенчо Славейков” предлага на своите читатели и приятели една нова форма за участие, която ще се проведе в цялата страна, паралелно с традиционната. 
В условията на развито информационно общество, за любителите на социалните мрежи, предлагаме възможност за участие в: InstaReading - Състезанието, което чете! Един опит за “различното” представяне на четенето, книгата и нейния читател.
Целта е насърчаване и популяризиране на четенето, като се даде трибуна за изява на читателите: „Любим автор, любима книга, на любимо място в едно изречение, една снимка, едно клипче “ – всеки е себе си в един кратък отрязък време. / Правила за участие
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.