Начало arrow Актуално arrow Архив arrow 2014 arrow Законопроект за предучилищното и училищното образование
Законопроект за предучилищното и училищното образование Печат
 ББИА Уважаеми колеги,

На сайта на НС е публикуван текстът на Законопроект за предучилищното и училищното образование, внесен на 21 ноември 2014 г. В него са отразени част от предложенията на ББИА, направени в процеса на подготовката му.
Във връзка с предстоящото обсъждане в Народното събрание ББИА подготвя позиция относно регламентирането на библиотечно-информационното обслужване, училищните библиотеки и статута на училищния библиотекар. 

Моля да изпратите вашите предложения към Законопроекта за предучилищното и училищното образование до 10 декември 2014 г. на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите. .

 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.