Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                        
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Честита Нова 2015 година!
Честита Нова 2015 година! Печат
ББИА
Уважаеми колеги,
Скъпи приятели,
 
На прага сме на годината, в която Българската библиотечно-информационна асоциация ще чества 25 години от своето основаване. За четвърт век, стъпка по стъпка, ББИА израстна и получи признание не само в страната, но и в чужбина, за високия професионализъм при утвърждаването на библиотечния сектор като неотменна и важна предпоставка за устойчивото развитие на българското общество. 
Имаме много поводи за гордост през изминалите години, но успехите на ББИА не биха били възможни без всеотдайността и подкрепата на нейните членове и съмишленици.   
Убедена съм, че в тези дни на равносметка всеки от нас ще обърне поглед назад към поводите за лично удовлетворение и с още по-голяма увереност ще погледне напред с надежда към едно по-добро бъдеще.
Нека заедно приемем предизвикателствата и допринасяме за постигане на общите ни цели.
Пожелавам Ви много енергия и вдъхновение през Новата година. Нека 2015 е щедра, спорна и плодотворна!
 
Снежана Янева
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2023 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.