Фондация Америка за България

Електронен бюлетин Актуален брой                                                                               
АРХИВ

Месечен е-бюлетин

Актуални новини и предстоящи прояви
Начало arrow Актуално arrow Отстъпка при закупуване на стандарти по повод НБС 2015
Отстъпка при закупуване на стандарти по повод НБС 2015 Печат
По случай Националната библиотечна седмица (от 11 до 15 май 2015 г.) Българският институт за стандартизация (БИС) предоставя възможност на участниците в инициативата, на своите членове, клиенти и партньори да ползват отстъпка от 15% при закупуването на стандарти от областта на дейност на БИС/ТК 16 „Архивна, библиотечна и информационна дейност”.
Отстъпката се отнася за поръчки на обща стойност над 50 лв. без ДДС и важи за стандарти, поръчани в периода от 11 до 25 май 2015 г. и платени до края на месец май 2015 г.
Членовете на БИС получават допълнително отстъпка към полагащата им се такава и могат да се възползват от обща отстъпка от 35%.
Съзнавайки значението на библиотеките като динамичен център за информация, образование и знания и ключовата им роля за развитието на съвременното информационно общество, предлаганата отстъпка е израз на подкрепата на БИС към библиотечната общност като цяло.
Стандартите от областта на БИС/ТК 16 може да намерите на: www.bds-bg.org/bg/standard/index.php?national_committee_id=17
 
< Предишен   Следващ >
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияЕвропейско бюро на библиотечните, информационните и документационните асоциации Фондация Глобални библиотеки - БългарияМемориален фонд Снежана Янева
facebook          
Copyright © 2000 – 2024 Българска библиотечно-информационна асоциация
София 1000, ул. „Христо Белчев“ 2, ет. 5, офис 16; тел. 0885311836; имейл:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.