Професионална квалификация

Фондация Америка за България
В момента има 4 посетители в сайта
Записване за курса "Финансиране, разработване и управление на проекти в областта на културата" ПДФ Печат
NATFIZ

На 7 и 8 декември 2015 г. от 9.00 до 17.30 ч. в Академичната библиотека на НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в София ще се проведе курсът "Финансиране, разработване и управление на проекти в областта на културата" с лектор Анна Лалковска. 
Желащите да се включат в него може да се запишат на имейл Имейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 18.00 ч. на 3 декември 2015 г. Таксата за курса е 20 лв. за индивидуални членове и за библиотекари от библиотеки, колективни членове на ББИА и 60 лв. за нечленове на ББИА. Заплащането става в срок до 5 дни преди започването на курса по банковата сметка на ББИА: УниКредит Булбанк, IBAN BG13UNCR70001520064429, BIC: UNCRBGSF.

 

Курсът дава знания за процеса на писане и изпълнение на проекти в области като култура, изкуство, образование, социално включване. По подборно се разглеждат темите: Разработване и управление на проекти; Финансови инструменти в областта на културата; Eвропейски и други финансови източници за култура, изкуство, образование; Цялостен проектен цикъл: идея, фондове, разработване, подаване; Най-често допускани грешки; Договори; Изпълнение; Промени в екипа, дейностите и бюджета; Отчитане.

 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева