Професионална квалификация

Фондация Америка за България
В момента има 7 посетители в сайта
Нов курс в Модул V. Услуги в библиотеките ПДФ Печат
 logobbia   На 23 и 24 юни 2016 г. в София може да се проведе курсът "Библиотеките и поколението Z – предизвикателства и възможности" с лектор Наталия Георгиева. Желаещите да се включат в обучението може да се запишат на имейл  Имейл адресът e защитен от спам ботове.  най-късно до 18.00 ч. на 20 юни 2016 г. Таксата за курса е 20 лв. за индивидуални членове и за библиотекари от библиотеки, колективни членове на ББИА и 60 лв. за нечленове на ББИА. Заплащането става в срок до 5 дни преди започването на курса по банковата сметка на ББИА: УниКредит Булбанк, IBAN BG13UNCR70001520064429, BIC: UNCRBGSF. Има възможност да се проведат и изнесени обучения в страната като допълнително ще се уточнят датите.

Обучението е фокусирано върху идентифицирането на иновативни услуги и подходи, които обществените и училищните библиотеки да разработят и да предложат на представителите на поколението Z. То включва лекции и практически упражнения. Практическите занятия ще бъдат организирани както индивидуално, така и по групи, като стремежът е да се направи връзка с реални житейски и професионални ситуации. По време на обучението участниците ще бъдат насърчавани да търсят практическo приложение на придобитите знания и умения.

 
IFLA
Посолство на САЩ в БългарияГьоте институт - България  Американска библиотечна асоциацияEBLIDA Фондация Глобални библиотеки - България Мемориален фонд Снежана Янева